Smaženice z tofu

Porce: 1 Celkový čas: 15 min Obtížnost: Pro začátečníky
Tofu smaženice je pro mě takové jídlo do pohody – teplé, krémové a jemně kořeněné. Stačí pár minut a na talíři mám něco, co mi připomíná domáckou pohodu, ale bez zbytečné těžkosti. Je to ideální volba, když potřebuji začít den s uklidňující lehkostí.
pinit Zobrazit galerii 1 fotografie

Smaženice z tofu

Obtížnost: Pro začátečníky Čas na přípravu 5 mins Čas vaření 10 mins Celkový čas 15 min
Porce: 1
Nejlepší období: Vhodné po celý rok

Popis

Tofu rozmačkáme vidličkou, cibulku nakrájíme na drobno.

Do pánve nalijeme lžičku oleje a necháme na něm zesklovatět cibuli.

Přidáme papriku a kurkumu, poté tofu, lahůdkové droždí a sůl.

Opékáme cca 5 minut.

Možno podlít troškou vody.

Ingredience

Výživové údaje

Porce 1


Množství na porci
Kalorie 210kcal
% Denní hodnota *
Celkový tuk 12g19%
Nasycené tuky 1g5%
Celkový obsah sacharidů 9g3%
Vláknina 3g12%
Cukry 3.5g
Bílkovina 15.98g32%

* Procentní denní hodnoty jsou založeny na 2 000 kalorické stravě. Vaše denní hodnota může být vyšší nebo nižší v závislosti na vašich kalorických potřebách.

Poznámka

Smaženici podáváme s celozrnným chlebem nebo pečivem a čerstvou či fermentovanou zeleninou.

Klíčová slova: Smaženice z tofu, tofu, vegan, vegetarián, rychlý oběd, zdravá snídaně, bílkoviny
Receptová karta - Powered by WP Delicious

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *