
Vítejte na blogu
věnovaném ženám a jejich jedinečnému období života. Pokud si teď říkáš, co je na padesátce jedinečného, tak tady zůstaň
věnovaném ženám a jejich jedinečnému období života. Pokud si teď říkáš, co je na padesátce jedinečného, tak tady zůstaň
Původní crumble vznikl v období 2. světové války, kdy byl nedostatek některých potravin, jako úspornější verze sladkého koláče. Dnes už
Název dnešního článku berte tak trošku s rezervou, ale konečně jsem se dostala k dlouho plánovanému záměru vysvětlit, jak je
Jíst tzv. „pod bazálem“ je stálé kontroverzní téma a důvodem mnoha diskusních rozporů a dohadů. Nic není ale tak horké,
Dnes se zaměříme na otázky a odpovědi týkající se trvanlivého mléka, kolem něhož panuje spousta protichůdných informací, mýtů, ale také méně známých skutečností. Odpověď na otázku, zda je právě pro vás vhodnější kupovat mléko trvanlivé nebo čerstvé, není jednoznačná, ale třeba vám v rozhodnutí dnešní článek pomůže.
Skleničkové dezerty jsou velmi oblíbené a není divu. Každý z nás se potýká s nedostatkem času a tak, když nestihneme jíst doma,
Co mikrovlnky dělají s jídlem a naším zdravím. Co jsou zač? Číhá na nás
nebezpečí nebo je to užitečný pomocník?
Menopauza nemusí znamenat automatické přibírání na váze! Přečtěte si, proč je tento životní úsek plný příležitostí, a jak zůstat fit a zdravá, ačkoli se hormony mají tendenci chovat jako rebelové.
Mediteránská strava, anglicky plant based food, má mnoho výhod a také značný potenciál ovlivnit naše tělo a zdraví, a to minimálně