Blog
Píšu pro vás

Co je dobré vědět o skořici….. a jak je to s jejím vlivem na hubnutí?
Zdravotní prospěšnost skořice je známou věcí, ale věděli jste, že není jen jeden druh skořice? Existují dva základní druhy a oba zdraví prospívají. Jeden z nich avšak může, zejména při větší spotřebě, i škodit.

Makový koláč s jablky
Spojení ovesných vloček, máku a jablek je dokonalou kombinací, jak výživově, tak chuťově. Doporučuji vyzkoušet tento lahodný, přirozeně sladký a vláčný koláč bez přidaného cukru i bez sladidel. Určitě mu přijdete na chuť.

Pálení žáhy
Problém, který trápí řadu lidí. Pokud i vy trpíte pálením žáhy (tzv. refluxem), pak je tento článek určený právě vám. Důvodem tohoto stavu může být sice vrozená dispozice, ale v naprosté většinou

Jak se orientovat v článcích na internetu… aneb, už dávno neplatí, že „co je psáno, to je dáno“
Dnešní článek bude tak trošku mimo zdravou výživu, ale vzhledem k tomu, že mi píšete, že vás toto téma trápí, což já to úplně chápu, napíšu k tomu svůj názor. Internet je

Ukázkový den správně vyvážené stravy
V dnešním článku vám představím jeden ukázkový den na talíři, který může vést ke ztrátě hmotnosti. Také vám v krátkosti vysvětlím, jak to s tím hubnutím vlastně je.

I bez posilovny jsem zhubla 90 kilo
Sport byl odjakživa mojí noční můrou. Už na základce. Moje tělocvikářka by teď určitě souhlasně pokyvovala hlavou. Tehdy jsem ji nesnášela, ale postupem doby jsme si spolu vypěstovaly nějaký zvláštní vztah. Ona mě brala jako sportovního antitalenta a já ji jako ženskou, co se na bradlech snad už narodila. Nikdy jsem nechápala spolužáky těšící se na hodiny tělocviku. Oni zase nechápali, jak mě může bavit zpěv, čeština a matika.
Kategorie blogu
Sociální sítě
Nejčtenější články

Kalorie nemají hodinky. Ale vaše tělo ano.
Možná jste už slyšeli slogan „kalorie nemají hodinky“. Je oblíbený

Bazální metabolismus: Je opravdu v pořádku jíst méně?
Otázka, zda je vhodné jíst pod hodnotou tzv. bazálního metabolismu,

Co vlastně pijeme, když si nalijeme trvanlivé mléko z krabice?
Dnes se zaměříme na otázky a odpovědi týkající se trvanlivého mléka,